Έλενα Κρεμλίδου: Ντύθηκε… ΠΑΟΚ και «τρέλανε» κόσμο (pics)

Η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή για τα… «ασπρόμαυρα» αισθήματά της, εδώ και λίγα χρόνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι από την ελληνική τηλεόραση.

Σημειώνεται, πως δεν είναι απλά μια ακόμα όμορφη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση. Για να γίνει πιο σαφές, θα πρέπει να ειπωθεί πως πρόκειται μάλλον για το κορυφαίο γυναικείο κορμί που έχουμε δει στην Ελλάδα, μ’ ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός της να κάνει το ανδρικό κοινό να έχει… φαντασιώσεις μαζί της.

Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια που βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο Splash του Epsilon TV φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να προκαλεί μη αναστρέψιμη ζάλη στους followers της στο Instagram με τις αναρτήσεις της.

Μία από αυτές τις μέρες ήταν και η σημερινή. Ο ΠΑΟΚ, όπως ήδη γνωρίζετε, απέσπασε σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της Μπενφίκα για τα playoffs του Champions League και η Έλενα φρόντισε να τιμήσει δεόντως αυτό το 1-1.

Έβαλε ένα ασπρόμαυρο φόρεμα που αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της και, μοιραία, ακολούθησε βροχή σχολίων που την αποθέωναν για την «καυτή» εμφάνισή της.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την «ασπρόμαυρη» εμφάνισή της:

Loading