Ο Βρεττός ζητά από τους φαν του να δώσουν αίμα

Ο Ηλίας Βρεττός είναι σε σταθερή κατάσταση και περιμένει αύριο (23/02) να κάνει την πρώτη του επέμβαση. Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση όπως διαπιστώθηκε σύμφωνα με τον ίδιο θα χρειαστούν κάποιες φιάλες αίματος, της οποίες δεν διαθέτει η κλινική που νοσηλεύεται.

Ο τραγουδιστής παρακαλεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν αίμα τόσο σ’ αυτόν αλλά και γενικότερα σε όποιον χρειάζεται.

Ο Βρεττός κάνει έκκληση για αίμα

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας. Αθήνα Τζάνιο νοσοκομείο. Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς», αναφέρει ο τραγουδιστής στην ανάρτηση του.

Loading