«Βουλιάζει» στην αδιαφορία το Κορδελιό

Βαρύτατες ευθύνες της δημοτικής αρχής.
Εύοσμος – Κορδελιό σημειώσατε 1. Αυτή τουλάχιστον είναι η διαπίστωση των κατοίκων του Κορδελιού, οι οποίοι αισθάνονται παιδιά ενός κατώτερου θεού, μιλώντας για μια παγιωμένη κατάσταση, με τη δημοτική αρχή να δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του Ευόσμου, αφήνοντας πίσω το Κορδελιό.
Σκουπίδια «κάτω από το χαλάκι» στο υπόγειο πάρκινγκ Κορδελιού

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί, είναι το υπόγειο πάρκινγκ του Κορδελιού, στην πλατεία Ελευθερίας το οποίο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο και μια εστία μόλυνσης, σε σημείο που συγκεντρώνεται κόσμος και παίζουν παιδιά.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το politic.gr  είναι αποκαλυπτικές για την εικόνα που παρουσιάζει το κεντρικότερο σημείο του Κορδελιού, το οποίο και παρά τις εξαγγελίες για την λειτουργία του πάρκινγκ, έχει αφεθεί στην τύχη του.

«Βουλιάζει» στην αδιαφορία το Κορδελιό
Υποβαθμίζεται το Κορδελιό – Αναπτύσσεται ο Εύοσμος

Σε αντιδιαστολή η πλατεία Ευόσμου, επιστρέφοντας στην κανονικότητα δείχνει να ευημερεί με τους κατοίκους του Κορδελιού να νιώθουν ότι η περιοχή τους συνεχώς υποβαθμίζεται.

Πριν από λίγες ημέρες η makthess.gr, παρουσίασε την ανάπτυξη στην πλατεία του Ευόσμου, μετά την καραντίνα όπου παρά τα κλειστά καφέ και καταστήματα εστίασης σφύζει από ζωή.

Πολίτες «δεύτερης» κατηγορίας

Σε πολλούς υπάρχει η αίσθηση ότι οι δύο περιοχές, πόλοι αναπτύσσονται ανισομερώς και πως ο Εύοσμος αναπτύσσεται σε βάρος του Κορδελιού, με ευθύνη του δημάρχου και της δημοτικής αρχής και κυρίως εκείνων που εκλέγονται στο Κορδελιό. Γιατί δεν κάνουν κάτι να σταματήσει η κατρακύλα της περιοχής και αφήνουν την διοίκηση του δήμου να υποβαθμίζει συνέχεια το Κορδελιό και να μειώνεται η αξία της περιουσίας των Κορδελιωτών.

«Βουλιάζει» στην αδιαφορία το Κορδελιό
Δεν παρεμβαίνει η αντιπολίτευση

Τα βέλη στέφονται και προς την αντιπολίτευση η οποία τηρεί “νεκρική” σιγή και δεν παρεμβαίνει και δεν ελέγχει τον δήμαρχο.

Οι κάτοικοι του Κορδελιού κάνουν λόγο για διαχρονική υποβάθμιση της περιοχής τους από τον Ενιαίο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και ζητούν εδώ και τώρα να σταματήσει η αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Κλεάνθη Μανδαλιανού τον οποίο καλούν να δώσει βάρος στο παραμελημένο Κορδελιό.

Δείτε επίσης:

«Ζούγκλα» τα πάρκα του Κορδελιού – αισθάνονται πολίτες Β’ κατηγορίας

Loading