Βιτριόλι: «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν συναντηθεί ξανά»

Αποκαλύψεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα, έκανε μία φίλη της.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Πίτη, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1: «Η Ιωάννα και η 35χρονη είχαν βρεθεί σε 4-5 κοινωνικές εκδηλώσεις, αυτό μου έχει πει, αυτό ξέρω. Σκεφθείτε ότι μέχρι και τρεις ημέρες πριν γίνει η επίθεση ήμασταν μαζί στο σπίτι της Ιωάννας, δεν μου είπε ότι την προβληματίζει κάτι ή να δείχνει ότι κάτι την ανησυχεί».

Και προσέθεσε: «Την 35χρονη εγώ δεν την ξέρω ούτε έχω ακούσει για αυτήν».

«Η Ιωάννα έχει το σθένος ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση να παλέψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει η ρότα στην ζωή της και ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της επίθεσης», σημείωσε η φίλη της, λέγοντας ότι έχει επισκεφθεί πολλές φορές το Θριάσιο, αλλά μόλις μία φορά τής επετράπη να δει την Ιωάννα και να μιλήσει μαζί της.

«Την Ιωάννα την γνωρίζω από τον Νοέμβριο. Εργαζόταν σε καθημερινή βάση, συχνά και πολλά Σαββατοκύριακα. Έχει μια σοβαρή σχέση εδώ και έναν χρόνο και είχε μια φυσιολογική ζωή», είπε η Χριστιάνα Πίτη, τονίζοντας πως «ούτε ο χειρότερος εχθρός σου δεν θέλεις να πάθει αυτό που συνέβη στην Ιωάννα».

Σχολιάζοντας όσα γράφονται και ακούγονται από την ημέρα του περιστατικού και κυρίως από την ημέρα σύλληψης της 35χρονης, η φίλη της Ιωάννας είπε ότι «χρειάζεται προσοχή στα social media, δεν μπορεί να προσπαθούμε να κάνουμε θύτη το θύμα και πρέπει να υπάρχει ενσυναίσθηση, να βάζουμε τον εαυτό μας στην θέση της Ιωάννας. Δεν μπορεί να βγάζουμε συμπεράσματα για έναν άνθρωπο, από αυτά που ανεβάζει στα social media».

Ιδιαίτερη μνεία έκανε η φίλη της Ιωάννας και στις ανακρίβειες που διατυπώθηκαν αυτό το διάστημα για την 34χρονη, καθώς και στην προσπάθεια συγκεκριμένων να δημιουργήσουν εντυπώσεις για την άτυχη κοπέλα, αλλά και για την οικογένειά της. Τέλος επαίνεσε τη μητέρα της Ιωάννας για τη στάση που επέδειξε, αφού βρίσκεται διαρκώς στο πλάι της κόρης της.

Δείτε ακόμη: Γκρέτα Τούνμπεργκ: Οι πολιτικοί ποζάρουν δίπλα μου για να φαίνονται καλοί

Loading