Ρωμανός: Συνώνυμο της υποκρισίας ο Παπαδημούλης

«Ο κ. Παπαδημούλης είναι το συνώνυμο της υποκρισίας» δήλωσε στον Flash 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

«Σε μια φάση που η κοινωνικά ορθή και ευσυνείδητη συμπεριφορά είναι να μην πάμε όλοι μαζί στα σούπερ μάρκετ να γεμίσουμε τα καρότσια και το πολιτικό σύστημα δίνει αγώνα να περάσει το μήνυμα ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων, βλέπουμε στον αντίποδα τον κ. Παπαδημούλη να γεμίζει δυο καρότσια και έχοντας έρθει από Βρυξέλλες να μη μπαίνει σε καραντίνα» τόνισε ο κ. Ρωμανός.

Και πρόσθεσε: «Όσον αφορά στο καθαρά νομικό κομμάτι, η καραντίνα ως υποχρέωση για όσους έρχονται από εξωτερικό ετέθη χθες σε εφαρμογή. Δεν ξέρω πότε ήρθε ο κ. Παπαδημούλης. Υπάρχει όμως, και η ηθική υποχρέωση και ειδικά όταν τόσα χρόνια μας έχουν φλομώσει με την ηθική της Αριστεράς. Και ειδικά ο κ. Παπαδημούλης που υποτίθεται ότι είναι το σοβαρό κομμάτι αυτού του συνονθυλεύματος που μας κυβερνούσε».

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά και εναντίον της Ρένας Δούρου κατηγορώντας την για θράσος με αφορμή αναρτήσεις της στα social media.

«Η κ. Δούρου έκανε χιούμορ με τα μηνύματα της Πολιτικής Προστασίας και αποκάλεσε λαϊκιστές όσους τις έκαναν κριτική. Σε άλλη ανάρτηση λέει ότι θα αναμετρηθούμε μετά τον κορονοϊο.

Στη θέση της κ. Δούρου δεν θα μιλούσα. Αν  λειτουργούσε το 112 θα είχαν σωθεί ζωές. Δεν θα μιλούσα για να μη θυμίζω την αποτυχία μου. Πολύ περισσότερο όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε μία κρίση άλλων διαστάσεων με τρόπο ερασιτεχνικό χωρίς καμία ένδειξη ευσυνειδησίας. Μαζί με το θράσος της κ. Δούρου πάει πακέτο και η υποκρισία του κ. Παπαδημούλη».

Αναφερόμενος στην χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τη χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία και είπε πως «πλέον τα ελληνικά ομόλογα θεωρούνται ισότιμα και αντιμετωπίζονται όπως των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών που συμμετέχουν στη ποσοτική χαλάρωση».

Όπως σημείωσε «Ήταν ένας στόχος που είχαμε. Τα προηγούμενα τεσσεράμισι χρόνια χάσαμε το τρένο της ποσοτικής χαλάρωσης από τις παλινωδίες και τη καταστροφική δουλειά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε πως παράγοντες αυτής της επιτυχίας ήταν η αποκλιμάκωση των επιτοκίων και του ότι επανακτήσαμε την εμπιστοσύνη των αγορών, των εταίρων στα ομόλογα της χώρας και της οικονομία μας και ότι απέναντι έχουν μια κυβέρνηση αξιόπιστη η οποία που έτρεξε αποκρατικοποιήσεις, μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις».

Μάλιστα ο κ. Ρωμανός τόνισε ότι πρέπει να στηριχτούν και τα φυσικά πρόσωπα που είναι σε δυσκολία. «Το πρώτο που είχε ανακοινωθεί ήταν η αναστολή πληρωμών σε επιχειρηματικά δάνεια των ενήμερων επιχειρήσεων κάτι που αφορά τις τράπεζες. Ένα καλό δείγμα από την πλευρά των τραπεζών το έχουμε ήδη. Αυτό που θέλουμε είναι οι πρόνοιες αυτές στο μέγιστο δυνατό βαθμό να περάσουν και στα φυσικά πρόσωπα. Θα τα καταφέρουμε κρατώντας τη λεπτή ισορροπία του να μη δημιουργήσουμε μία νέα γενιά κόκκινων δανείων».

Ακούστε όσα δήλωσε στον Flash 99,4 ο Ν. Ρωμανός:

Δείτε τη ροή ειδήσεων

Loading