Κρανιδιώτης: Μαθήτρια του Λιάκου η Ρεπούση

«Το όνειρο του κ. Λιάκου και της ομάδας του ήταν πάντοτε να ¨σκοτώσουν¨ τον Παπαρρηγόπουλο, τον πατέρα της ελληνικής ιστορίας. Είναι γνήσιος κήρυκας της ασυνέχειας του ελληνισμού» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Flash 99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο δικηγόρος, πρόεδρος της «Νέας Δεξιάς», Φαήλος Κρανιδιώτης.

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Λιάκος είναι ο πρύτανης των αποστόλων του μαρασμού στην Ελλάδα. Η Ρεπούση και όλοι αυτοί είναι μαθητές του. Η Ρεπούση μπροστά στον Λιάκο είναι σκληροπυρηνική εθνικίστρια, έτοιμη να αυτοπυρποληθεί για τη Μακεδονία και για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα. Το πρόβλημα που έχει κ. Λιάκος και οι συν αυτώ, είναι ότι έχουν στην πλευρά τους αυτή την ψευτοεπιστήμη της μαρξιστικής ιστορίας ενώ ο Παπαρρηγόπουλος και οι επίγονοι του έχουν μαζί τους την αλήθεια και τις πηγές τις οποίες και διαψεύδουν γιατί υπάρχει συνέχεια του ελληνικού έθνους. Επίσης, αυτό που κάνουν αυτοί είναι να αποδομούν  την έννοια του έθνους, δεν πιστεύουν σε αυτό και από αυτό άμεσα εξυπηρετούνται ξένα συμφέροντα. Είναι ντροπή, κατά την δική μου άποψη, ο ελληνικός λαός να πληρώνει ανθρώπους για να διδάσκουν στα παιδιά μας τον μηδενισμό και να αποδομούν όλο αυτό που στηρίζει την εθνική ταυτότητα και τον πυρήνα του έθνους και του κράτους. Είναι υποχρέωση του κράτους να ανατρέφει Έλληνες, το λέει και το Σύνταγμα».

Όπως σημείωσε «ο κ. Λιάκος είπε ότι για να αντιμετωπίσουμε την υπογεννητικότητα πρέπει να φέρουμε ένα εκατομμύριο μετανάστες. Ούτε που πέρασε από το μυαλό σε αυτόν και στους συν αυτώ να προτείνουν μία πολιτική που να ενθαρρύνει τις Ελληνίδες μανάδες να γεννάνε παιδιά, να γεννάνε Έλληνες. Σκίζουν τα ιμάτιά τους για τα πιο απίθανα πράγματα και δεν τους ενδιαφέρει αν χαθεί ένα έθνος που έχει χαρακτηριστικά, θρησκεία, ταυτότητα, ήθη έθιμα, ο Ελληνισμός μας είναι το πρόσωπο που έχουμε στον κόσμο».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του ομότιμου καθηγητή Χρήστου Ροζάκη ότι η διεκδίκηση εθνικών συμφερόντων είναι μαξιμαλισμός υπογράμμισε: «Τι δεν θεωρεί μαξιμαλισμό ο κ. Ροζάκης; Θεωρώ ότι δεν θεωρεί μαξιμαλισμό την υποχωρητικότητα, το να κάτσουμε στα τέσσερα».

Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Δημητρά είπε ότι ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων έχει λάβει μία αγωγή και θα λάβει και δεύτερη γιατί «σε αυτά τα πράγματα ακολουθώ μία πολιτική μηδενικής ανοχής. Πρέπει να τελειώσει αυτό το παραμύθι. Κάνω μόνο αγωγές και όχι μηνύσεις γιατί θεωρώ ότι τα κίνητρα αυτών των ανθρώπων είναι και κατ’ επάγγελμα, οπότε εκεί που πονάνε κι εγώ θα τους χτυπήσω. Και θα πάμε μέχρι τέλους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του χαρακτήρισε ως «ανακυκλωμένους κομμουνιστές» το μεγαλύτερο μέρος του επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Μπορεί να ξεκίνησαν ως κομμουνιστές εμπρηστές και σήμερά να είναι πυροσβέστες. Δεν ξέρω, υπάρχει ένα είδος νεοφιλελεύθερων διεθνιστών θα το έλεγα εγώ και αυτοί όμως είναι μαρξιστές από την ανάποδη. Οι κλασικοί αριστεροί βλέπουν την κοινωνία ταξικά από την πλευρά των αδυνάτων υποτίθεται, οι νεοφιλελευθερομαρξιστές βλέπουν αυτή την κοινωνία ταξικά άλλα από την πλευρά των ισχυρών. Και οι δύο έχουν εχθρό το Έθνος».

Ερωτηθείς για την επιτροπή για το 1821 ανέφερε πως είναι μια επιτροπή που δίνει όλο και πιο πολύ την εντύπωση ότι δεν δημιουργήθηκε για να τιμήσει το 1821 άλλα για να του διαστρέψει το νόημα. «Αυτό όμως είναι τόσο κόντρα στη λαϊκή ψυχή που θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις και θα υπάρξουν και πολιτικές απώλειες. Όταν βλέπεις τις φάτσες αυτών των τύπων στο ΕΛΙΑΜΕΠ καταλαβαίνεις πόση δυσαρμονία υπάρχει ανάμεσα στο λαό, το φρόνημα του και σε αυτή τη ψευτοελίτ που προσπαθεί να του αλλάξει ντε και καλά τα μυαλά, αλλάζοντας την ιστορία που δεν είναι εύκολο πράγμα γιατί έχει βαθιές ρίζες μέσα μας» τόνισε.

Όσον αφορά στην τουρκική προκλητικότητα είπε τόνισε πως η «Η στρατιωτική ηγεσία που επέλεξε ο πρωθυπουργός είναι εξαίρετη. Η απειλή αποδεικνύεται για άλλη μια φορά υπαρκτή και νομίζω ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση». Παράλληλα, εξαπέλυσε πυρά κατά της Ντόρας Μπακογιάννη λέγοντας πως «θα έπρεπε να κοπούν με το μαχαίρι άσχετες και βλαπτικές δηλώσεις όπως αυτές της κ. Μπακογιάννη η οποία -δεν ξέρω με ποια ιδιότητα και για ποιο λόγο βγαίνει και ανακατεύεται συνέχεια- είπε και το αμίμητο, πως δεν αισθάνεται ότι απειλείται από την Τουρκία. Η κ. Μπακογιάννη καλά θα κάνει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα -έχει οικογένεια, εγγόνια, παιδιά- να μην έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ειδικός επί των ελληνοτουρκικών και κυρίως, να μη μεταδίδει μηνύματα αμφισημίας. Δεν μπορεί να κάνει αυστηρές δηλώσεις ο πρωθυπουργός και να βγαίνει η κ. Μπακογιάννη να μας εξηγεί  πως θα πάμε στη Χάγη, ότι δεν απειλούμαστε και ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε και να τα βρούμε».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Νίκου Δένδια περί «έντιμου συμβιβασμού» είπε πως θα έπρεπε και αυτός να δώσει εξηγήσεις για τί εννοεί.

Για τον αν θα είναι υποψήφιος σε περίπτωση που προκηρυχτούν εκλογές τον Οκτώβριο απάντησε πως αν υπάρξουν οι οικονομικοί πόροι θα είναι, αν και εκτίμησε πως δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές καθώς εκτίμησε πως «η όξυνση του μεταναστευτικού δεν θα αφήσει τέτοια περιθώρια».

Ακούστε όσα δήλωσε στον Flash99,4 ο Φαήλος Κρανιδιώτης

 

Δείτε τη ροή ειδήσεων:

 

Loading