Κεραμέως: Προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε επιλογές για ένα καλύτερο μέλλον

Μήνυμα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μετά την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έστειλε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, 

Συγκεκριμένα η κ. Κεραμέως αναφέρει:

“Θέλω να συγχαρώ θερμά όλες και όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

https://tpc.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html Γιατί ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας, και μάλιστα υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Ξεκινάτε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να χτίσετε το μέλλον σας. Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.

Αλλά και σε όσους δεν πετύχατε τους στόχους που είχατε θέσει, η σημερινή ημέρα ανοίγει μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία αφορμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει. Είναι η αρχή μίας νέας πορείας, που με όρεξη και προσήλωση θα ακολουθήσετε.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που ήταν δίπλα σας και σε αυτήν την πρόκληση.

Από την πλευρά μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε σε όλες και όλους σας περισσότερες, ποιοτικότερες, πιο διευρυμένες επιλογές, για ένα καλύτερο μέλλον.
Αυτό που σας αξίζει.”

Διαβάστε ακόμη: Τέλος στην αγωνία: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις

Loading