Η λίστα με τα 6 κλειστά σχολεία λόγω κορονοϊού

Τη λίστα με τα 6 σχολεία ανά την επικράτεια, τα οποία είναι κλειστά εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας.

Ένα εξ αυτών βρίσκεται στην Αττική και πρόκειται για το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής, που θα παραμείνει κλειστό ως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, τα περισσότερα από τα σχολεία της λίστας είχαν κλείσει πριν τον αγιασμό, καθώς είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό.

Στο 2ο Γυμνάσιο Πύργου δεν έχει μπει «λουκέτο» σε ολόκληρο το σχολείο, αλλά μόνο στο τμήμα Β5, που είναι το τμήμα στο οποίο ανήκε ο 13χρονος μαθητής που διαγνώσθηκε με κορονοϊό.

Ως τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας της Λήμνου, καθώς επίσης και του 7ου Δημοτικού Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας έχει δημιουργηθεί μία λίστα, η οποία συνεχώς ανανεώνεται, στην οποία καταγράφονται τα σχολεία στα οποία υπάρχει κρούσμα. Στη λίστα αναγράφεται το σχολείο, η περιοχή και η διεύθυνση στην οποία βρίσκεται, αλλά και η ημερομηνία μέχρι την οποία θα παραμείνει κλειστό.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, ότι από σήμερα, οι αποφάσεις για την αναστολή εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων ή ιδιωτικών, θα λαμβάνονται από τους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής σύστασης από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα κλειστά σχολεία:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό ο επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης

Loading