Γ. Γερακαράκος: Ο Αλ. Τσίπρας έπρεπε να παρέμβει

« Ο Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε να έχει παρέμβει” δήλωσε στον Flash99,4 και στην εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γρηγόρης Γερακαράκος με αφορμή το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» σε ανάρτηση της στο Facebook.

Όπως υπογράμμισε «Ο Έλληνας αστυνομικός έχει δώσει εδώ και χρόνια τη ζωή του για τη Δημοκρατία. Από το 1985 έχουμε 131 νεκρούς εν ώρα καθήκοντος και το πολιτικό σύστημα δε νομοθέτησε πότε το αυτονόητο, ότι το επάγγελμα του αστυνομικού είναι επικίνδυνο».

Όπως είπε κατέθεσε μήνυση κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ γιατί τέτοιες δηλώσεις εκτός του ότι είναι ρατσιστικές και χυδαίες, διχάζουν και την κοινωνία.

«Εμείς δεν έχουμε κάτι προσωπικό και πρέπει επιτέλους να μετράμε όλοι τα λόγια μας και να μην προσπαθεί ο καθένας να γίνει το πρόσωπο της ημέρας πρόσθεσε ο κ. Γερακαράκος.

Ο κ. Γερακαράκος χαρακτήρισε «άλλοθι» τη συγνώμη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ είπε πως η προηγουμένη κυβέρνηση είχε μία διαφορετική φιλοσοφία για την ασφάλεια από τη σημερινή αλλά όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

Aκούστε όσα δήλωσε στον Flash 99,4 ο Γρηγόρης Γερακαράκος

Loading