Επίθεση με βιτριόλι – Κεχαγιόγλου: Σε κακή κατάσταση η 35χρονη

Αναφορικά με την κατάσταση της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης Σάκης Κεχαγιόγλου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Όπως επεσήμανε, η πελάτισσά του δεν κοιμάται καθόλου, ούτε τρώει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, αρνούμενη να αποδεχτεί την πραγματικότητα.

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν θέλει να εγκαταλείπει «οποιονδήποτε κατηγορούμενο είναι κρατούμενος και βρίσκεται στο πάτωμα», ενώ μάλιστα επέμεινε πως η 35χρονη πρέπει να εξεταστεί από ψυχίατρο καθότι όταν ο κατηγορούμενος αρνείται την πραγματικότητα, πρέπει να αναδεικνύονται τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά και οι συνθήκες τελέσεως της πράξης. 

Όσον αφορά για την άρτια μελετημένη και οργανωμένη επίθεση, ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ότι ακόμα και «βαριά ψυχωσικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν πράξεις με εξαιρετική οργάνωση και με υψηλό δείκτη ευφυΐας». Ακόμη συμπλήρωσε ότι «δεν είναι η πρόθεσή μου να οδηγήσω, με τις ενέργειές μου, την ανάκριση στο να την βγάλω ακαταλόγιστη ή τρελή. Ωστόσο πρέπει να δοθεί απάντηση στο ψυχολογικό υπόβαθρο αυτής της υποθέσεως. Γιατί κατά τα άλλα η δικογραφία βοά».

Αύριο η απολογία της κατηγορούμενης

Αύριο Τρίτη, η 35χρονη απολογείται και ο κ. Κεχαγιόγλου εκτιμά πως δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να μην προφυλακιστεί

Κατά πληροφορίες του κ. Κεχαγιόγλου, μάλιστα, οι αρχές θα εισφέρουν νέα στοιχεία στη δικογραφία. Επαίνεσε δε την ΕΛΑΣ για την εξαιρετικά μεθοδική δουλειά που έκανε για να ξεδιαλύνει την υπόθεση ανεξαρτήτως της εμπλοκής ή όχι της εντολέως του.

Δείτε ακόμη: Μαρκέλλα: Τα κομμάτια του παζλ ενώνει η αστυνομία

Loading