Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακιστέα η 35χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, καθώς προφυλακιστέα κρίθηκε η 35χρονη φερόμενη ως δράστις.

Η 35χρονη κατηγορείται ότι είχε πραγματοποιήσει την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Δεν είπε λέξη η 35χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φερόμενη ως δράστις δεν είπε λέξη στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Ως εκ τούτου, η ανάκρισή της δεν διήρκεσε πολύ και η κατηγορούμενη κρίθηκε προφυλακιστέα.

Πέραν του κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αντιμετωπίζει και την κατηγορία της απείθειας.

Ερωτική αντιζηλία το κίνητρο

Βάσει όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το κίνητρο της φερόμενης ως δράστιδας της αποτρόπεας επίθεσης με βιτριόλι ήταν η ερωτική αντιζηλία.

Όλα ξεκίνησαν από ένα αίτημα φιλίας στο Facebook ενός 40χρονου άνδρα στην Ιωάννα. Η 35χρονη θεωρώντας ότι η 34χρονη θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο στη σχέση της με τον 40χρονο, φέρεται να απέκτησε εμμονή με την Ιωάννα, παρακολουθώντας την και φτάνοντας μέχρι και τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι.

Δείτε ακόμη:
Επίθεση με βιτριόλι: Τα συγκινητικά λόγια του ξαδέρφου της Ιωάννας

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει η κολλητή της 35χρονης (vd)

Loading