Επεισόδια και συλλήψεις στα Εξάρχεια (pics)

Mικροένταση επικράτησε στα Εξάρχεια – Άγνωστοι εκτόξευσαν μπουκάλια, πέτρες και σημάδευσαν με λείζερ διμοιρία των ΜΑΤ στην Τοσίτσα.

Σε 28 συλλήψεις και 13 προσαγωγές προχώρησε συνολικά η αστυνομία στα Εξαρχεια, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε νεαρή γυναίκα με χτύπημα στο κεφάλι.

Αμέσως μετά την πορεία αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να πάνε στα Εξάρχεια και περίπου 200 παρατάχθηκαν απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις. Φώναξαν κάποια συνθήματα, έριξαν ένα καπνογόνο και αποχώρησαν.

Το χρονικό

Μετά την πορεία αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να πάνε στα Εξάρχεια και περίπου 200 παράταχθηκαν απέναντι από τις αστυνομικές δυνάμεις. Φώναξαν κάποια συνθήματα, έριξαν ένα καπνογόνο και αποχώρησαν. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως στην οδό Μπουμπουλίνας άγνωστοι έριξαν τρία βεγγαλικά με τους αστυνομικούς να απαντούν με περιορισμένη χρήση χημικών. Η ατμόσφαιρα πάντως μυρίζει μπαρούτι, με τους αντιεξουσιαστές να θέλουν να μπουν στα Εξάρχεια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία είχε προχωρήσει σε επτά συλλήψεις για κατοχή μολότοφ, αντιασφυξιογόνων μασκών, πέτρες και γάντια.

Δείτε φωτογραφίες:

Επεισόδια και κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια (pics)

Loading