Άκης Τσελέντης: ο επιβάτης που έχασε τη μοιραία πτήση!

Άγιο φαίνεται πως είχε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης, καθώς ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως, όταν διάβαζε στα τηλεγραφήματα των διεθνών πρακτορείων ότι στη μοιραία πτήση που κατέπεσε στο Ιράν οι –κατά πάσα πιθανότητα– νεκροί δεν είναι τελικά 66 αλλά «65, επειδή ένας από τους επιβάτες έχασε την πτήση», ο… υπερτυχερός που καθυστέρησε δε θα ήταν άλλος από τον Έλληνα σεισμολόγο!

Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση του καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου ενημέρωνε για το ταξίδι του στο Ιράν, και κυρίως από τα σχόλια που έκαναν σε αυτήν οι φίλοι του:

Τελικά, με τον καθηγητή, που αρχικά είχε τα τηλέφωνά του απενεργοποιημένα, μπόρεσε να επικοινωνήσει η ιστοσελίδα iefimerida.gr, στην οποία και δήλωσε: «Έφυγα από την Τεχεράνη για να πάω στο αεροδρόμιο, είχε πολύ κίνηση και καθυστέρησα, για αυτό δεν μπήκα σε αυτό το αεροπλάνο. Ίσως είμαι εφτάψυχος τελικά. Όλα καλά. Τα μεσάνυχτα θα επιστρέψω στην Τεχεράνη».

Loading