Οπαδοί του ΠΑΟΚ απειλούν τον Μαραθώνιο!

Ραντεβού στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (1/4) δίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαδηλώσουν υπέρ της ομάδας τους και κατά των πρόσφατων δικαστικών αποφάσεων.

Την Κυριακή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 20.000 δρομείς, καθώς και χιλιάδες θεατές που θα παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας.

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στη Θεσσαλονίκη, για τη μεγάλη γιορτή. Ως εκ τούτου, οι οργανωμένοι φίλοι του «Δικεφάλου» θεωρούν ότι αυτή είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαδηλώσουν υπέρ της ομάδας τους.

Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής (30/3), ο πιο γνωστός σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, η «Θύρα 4», εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας όλους τους φίλους της ομάδας να συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στον Λευκό Πύργο.

Η ανακοίνωση του ΣΦ «Θύρα 4»:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της Θεσσαλονίκης να παρευρεθεί την Κυριακή 1/4/2018 από τις 11:00 το πρωί στο Λευκό Πύργο για να υποδεχτεί με τις τιμές που τους αξίζουν όλους όσους καταφέρουν να τερματίσουν στο μαραθώνιο που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO. Μαζί με τα άτομα που θα τερματίσουν θα τερματίσει οριστικά και η μαφία που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ: Ο αγώνας δεν συνεχίζεται γιατί μόλις άρχισε».

Ανησυχία στις αρχές

Εύλογα, η ανακοίνωση της Θύρας 4 έχει προκαλέσει προβληματισμό και ανησυχία στις αρχές. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, εξάλλου, αν η εν λόγω ανακοίνωση ήταν απλώς και μόνο για να τρομάξει τις αρχές και να στείλει το μήνυμά της ή αν όντως οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση και ποια μορφή θα έχει αυτή.

Ας μην ξεχνάμε, ότι εκείνη την ώρα στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν χιλιάδες πολίτες, από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένους, που θα συμμετέχουν σε μία γιορτή. Εύλογα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και της αστυνομίας είναι σε… αναμμένα κάρβουνα.

Loading