Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Μέριλαντ (pic)

Νεκρός είναι ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο του Μέριλαντ, που αναστάτωσε τις ΗΠΑ το μεσημέρι.

Ο νεαρός μαθητής που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο συμμαθητές του, υπέκυψε στα τραύματά του, αφού ενεπλάκη σε ανταλλαγή πυροβολισμών με έναν φρουρό ασφαλείας του σχολικού συγκροτήματος. Την είδηση επιβεβαίωσε ο σερίφης της κομητείας.

Το σκηνικό του τρόμου στο Μέριλαντ

Τα μαθήματα είχαν μόλις ξεκινήσει όταν ο μαθητής πυροβόλησε έναν συμμαθητή και μια συμμαθήτριά του στο Λύκειο Γκρέιτ Μιλς, στην κομητεία Σεντ Μέρι, πριν τελικά επέμβει ο φρουρός ασφαλείας, δήλωσε ο σερίφης της κομητείας, Τίμοθι Κάμερον, στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του δράστη. Στο διαδίκτυο, ωστόσο, υπάρχουν πολλές αναφορές ότι το όνομα του δράστη είναι Zane Michael Kreuz.

https://www.youtube.com/watch?v=chTQgpOLbRc

Νεκρός ο δράστης της επίθεσης σε σχολείο του Μέριλαντ

Σε κρίσιμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα που τραυματίστηκε από τα πυρά του δράστη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ η κατάσταση της υγείας του συμμαθητή της είναι σταθερή.

Ο φρουρός ασφαλείας δεν τραυματίστηκε, ενώ οι περίπου 1.600 μαθητές του δημόσιου σχολείου απομακρύνθηκαν από το σχολικό συγκρότημα με τη συνοδεία αστυνομικών.

Loading