Μέχρι την Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (21/3) αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Superleague για την τύχη του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το οποίο δεν τελείωσε ποτέ, καθώς η δικαστική αρχή έδωσε προθεσμία 48ωρών στις δύο ομάδες προκειμένου να υποβάλλουν τα υπομνήματά τους.   

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Κομίνης, κλήθηκε ξανά από τον αθλητικό δικαστή προκειμένου να καταθέσει, ωστόσο αυτός απάντησε μέσω e-mail πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο τουλάχιστον μέχρι τις 28 Μαρτίου, λόγω οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το e-mail του διαιτητή

Συγκεκριμένα στην τοποθέτησή του, ο ρέφερι της επίμαχης αναμέτρησης υπογράμμισε: «Δυστυχώς, ως τις 28 Μαρτίου δεν είναι εφικτή η αυτοπροσώπως παρουσία μου, για λόγους που αφορούν οικογενειακά προβλήματα. Στη συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία και μετά την 28η Μαρτίου. Πάντως δέχομαι να καταθέσω μέσω υπομνήματος αν κρίνεται αναγκαίο».

Ο Γιώργος Κομίνης καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν μέσα στο επόμενο 48ωρο, όσο δηλαδή θα διαρκέσει και η προθεσμία των ομάδων ώστε να υποβάλλουν τα υπομνήματά τους.

Νωρίτερα, ο αθλητικός δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή της διαδικασίας λόγω της απουσίας του διαιτητή από την διαδικασία, ωστόσο μετά την εξέταση των μαρτύρων και τις αγορεύσεις των δικηγόρων, έδωσε προθεσμία δύο ημερών για τα υπομνήματα όλων.

Διαβάστε όλη την εξέλιξη της ακροαματικής διαδικασίας όπως την κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το politik.gr ΕΔΩ

Loading