Ισχυρή έκρηξη βόμβας στα γραφεία του ΣΚΑΪ

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 2.37 τα ξημερώματα της Δευτέρας στα κεντρικά γραφεία του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, δίχως ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. 

Από την έκρηξη που ήταν πολύ ισχυρή έσπασαν πολλά τζάμια στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε σάκο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι προ της έκρηξης και συγκεκριμένα στις 01.45 είχε προηγηθεί στην ιστοσελίδα Ζούγκλα και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ τηλέφωνο αγνώστου που προειδοποιούσε για την έκρηξη, δίνοντας ένα περιθώριο 45 λεπτών.

Το πρωτοφανές είναι ότι το τηλεφώνημα έγινε από εμφανή αριθμό, με τις Αρχές να καταλαβαίνουν από την πρώτη στιγμή πώς δεν πρόκειται για φάρσα.

Αποκλεισμός της περιοχής

Λίγα λεπτά μετά τα τηλεφωνήματα που έγιναν από τον άγνωστο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στα γραφεία του ΣΚΑΪ.

Η περιοχή αποκλείστηκε έγκαιρα από την αστυνομία και, πράγματι, η έκρηξη σημειώθηκε στον χρόνο που είχε δώσει ο άγνωστος, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. H υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος βρέθηκαν έξω από το κτήριο του ΣΚΑΪ.

Η οδός Εθνάρχου Μακαρίου και στα δυο ρεύματα της καθώς και οι παράπλευρες οδοί παραμένουν αποκλεισμένες από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος περίπου στις 04:00, το δρόμο μπροστά από το κανάλι έκλεισε και μία κλούβα των ΜΑΤ.

 

 

 

Loading