Η Αποστολία Ζώη νικήτρια του Nomads (vds)

Νικήτρια του reality του ΑΝΤ1 Nomads αναδείχθηκε χθες η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη.

Στον τελικό διαγωνίστηκαν οι Γιώργος Μαυρίδης, Αποστολία Ζώη και ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ωστόσο νικήτρια ήταν η τραγουδίστρια που φάνηκε από την αρχή αποφασισμένη να πάρει τη μεγάλη νίκη -και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Ο Οροκλός την χαρακτήρισε «νίντζα», ο Αρναούτογλου «μετρ των ατομικών ασυλιών», Φραντζή, Μαυρίδης, Αλεξάνδρου την είχαν εδώ και καιρό χαρακτηρίσει δυνατή παίκτρια.

Η γνωστή τραγουδίστρια με δύναμη και απίστευτη αντοχή κατάφερε να τερματίσει πρώτη σε έναν στίβο μάχης 180 μέτρων.

Η συγκινητική αποκάλυψη του Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης πάντως κέρδισε τις εντυπώσεις και την συμπάθεια των τηλεθεατών με την συγκινητική αποκάλυψή του για τον λόγο που μπήκε στο Nomads.

Όπως εξομολογήθηκε ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής στην αρχή αρνήθηκε την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου. Aλλωστε στο παρελθόν έχει μιλήσει αρνητικά για τα ριάλιτι και η παρουσία του και μόνο στο Nomads είχε προκαλέσει αίσθηση.

Χθες το βράδυ αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια πως για να δεχθεί να μπει στο παιχνίδι, ζήτησε από τον σταθμό κάτι συγκεκριμένο: Προκειμένου να πει ναι και να πάρει μέρος στο παιχνίδι, ζήτησε η αμοιβή του να διατεθεί στην ανακαίνιση του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ακόμα και τα χρήματα που κέρδισε από τα επιμέρους έπαθλα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό. Η συμφωνία ήταν είτε έμενε μία εβδομάδα είτε τρεις μήνες, η ανακαίνιση θα γινόταν.

 

 

Loading