Ένσταση ο ΠΑΟΚ – Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα (pic)

Ένσταση για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με υπαιτιότητα των ερυθρόλευκων θα καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» θα ζητήσει την επανάληψη του αγώνα που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Παράλληλα, σκοπεύει να καταθέσει και μήνυση για απάτη στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στη λίστα των αξιωματούχων που είχε καταθέσει ο Ολυμπιακός.

Το φύλλο αγώνα

Εν τω μεταξύ, δόθηκε στο φως της δημοσιότητας το φύλλο αγώνα που συνέταξε διαιτητής, Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Ο ρέφερι έγραψε σε αυτό, πως ο Όσκαρ Γκαρσία δεν πήγε στο ιατρείο του αγώνα και ότι μόνο 15 λεπτά αργότερα επέτρεψε στο γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει.

Μάλιστα, αναφέρει πως η γνωμάτευση του γιατρού ήταν ότι η εσωτερική αμυχή που είχε στο άνω χείλος ο Όσκαρ Γκαρσία δεν τον εμπόδιζε να βρίσκεται στο πάγκο και ότι τελικά το ντέρμπι δεν ξεκίνησε επειδή ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις μαζί με το γιατρό του Ολυμπιακού και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να τελεστεί το παιχνίδι.

Στα αξιοσημείωτα, επίσης, είναι ότι το φύλλο αγώνα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του από το γήπεδο, χωρίς να έχει δώσει τέτοια εντολή ο διαιτητής.

Ένσταση ο ΠΑΟΚ – Τι αναφέρει το φύλλο αγώνα

Πηγή: Arenafm.gr

Loading