Βόλος: Κρούσματα Covid-19 σε γηροκομείο – 37 εργαζόμενοι ανεμβολίαστοι

Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 εντοπίσθηκαν σε γηροκομείο στον Βόλο, ενώ οι ιχνηλατίσεις έδειξαν οκτώ νέες μολύνσεις.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στο συγκεκριμένο γηροκομείο υπάρχουν 55 εργαζόμενοι, από τους οποίους έχουν εμβολιαστεί μόνο οι 18.

Σε ανακοίνωσή του το γηροκομείο λέει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους του Ιδρύματός μας ότι τα αποτελέσματα από τα PCR test έδειξαν 8 θετικά κρούσματα στον Covid-19. Τα 4 θετικά σε εργαζόμενους μας εκ των οποίων μια εργαζόμενη είχε νοσήσει και είχε κάνει την 1η δόση του εμβολίου, άλλη εργαζόμενη είχε νοσήσει και δεν είχε εμβολιαστεί και οι άλλες δυο ήταν ανεμβολίαστες. Οι θετικοί στον Covid-19 εργαζόμενοι έχουν τεθεί εκτός εργασίας καθώς και οι στενές επαφές τους.

Οι 4 ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι και με τις δυο δόσεις του εμβολίου, ένας εξ’ αυτών έχει μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με ήπια συμπτώματα, οι υπόλοιποι παραμένουν στο Γηροκομείο έχοντας απομονωθεί σε δωμάτια καραντίνας και τηρείται αυστηρά το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς των ηλικιωμένων μας».

Δείτε επίσης: Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Σε 17 επαγγέλματα είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο – Δείτε αναλυτικά

Loading