Θρήνος στο «Καλημέρα Ελλάδα» για τη Μαρία Μάτσα, που “έφυγε” σε τροχαίο

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική τηλεόραση και ειδικά ο ΑΝΤ1. Η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδάκη, θρηνούν την απώλεια της Μαρίας Μάτσα, που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο καταξιωμένος παρουσιαστής, σε κλίμα μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης και με τρεμάμενη φωνή, ενημέρωσε για το θάνατο της γνωστής εικονολήπτριας και συνεργάτιδάς του τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που πήγαινε στην εργασία της στο κανάλι, για την πρωινή εκπομπή.

Το δυστύχημα συνέβη στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Το ΙΧ της κινούνταν στο ρεύμα προς Μαραθώνα, όταν η οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό και συγκρούστηκε στα προστατευτικά. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, εμφανώς συγκλονισμένος και συντετριμμένος ανέφερε:

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε.

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία. Να αναπαύσει ο Θεός την ψυχή της. Μαράκι καλό ταξίδι!».

Δείτε το βίντεο του TlifeVideo

Δείτε επίσης: Εύβοια: Τραγωδία με τρεις νεκρούς από ηλεκτροπληξία

Loading