Θεία 34χρονης: Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά (vd)

Σοκαρισμένοι είναι ακόμα οι συγγενείς της 34χρονης Ιωάννας, η οποία στις 20 Μαΐου δέχθηκε από άγνωστη γυναίκα επίθεση με βιτριόλι.

Η θεία της Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ “Μαζί σου” τονίζοντας πως η ανιψιά της δεν είχε εχθρούς και εύχεται να βρεθεί ο ένοχος που της έκανε αυτό το κακό.

Οι δηλώσεις της:

“Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη, αλλά κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, τι ακριβώς έχει γίνει, δεν ξέρουμε τίποτα. Αν ξέραμε όλοι θα βοηθούσαμε, θέλουμε να βρεθεί η αλήθεια γιατί μας τρώει η αγωνία τώρα 15 μέρες και λέμε γιατί, γιατί δεν τον πιάνουν, ποιος είναι αυτός που το έκανε, μας τρώει η αγωνία γιατί είναι παιδί μας, τι να λέμε. Αυτό το στόχο είχε, να της χαλάσει την ομορφιά. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει.

Πολύ καλό κορίτσι, σπούδασε, δούλευε συνέχεια. Ένα χαμογελαστό πανέμορφο κορίτσι, είχε τα πάντα όλα. Είμαστε όλοι τόσο χάλια που δεν μπορούμε ούτε καν να το πιστέψουμε. Έφυγε για σπουδές 18 χρονών, σπούδασε οικονομικά, δούλευε σε δύο δουλειές, μια χαρά, όλα τέλεια. Τώρα τι έγινε, δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τόσο κακό, τι να σας πω…

Δεν είχε εχθρούς, ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ένα καλόκαρδο παιδί. Ποιος μπόρεσε, τι μυαλό ήταν αυτό δηλαδή να της κάνει τόσο κακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλουμε να βρεθεί ο ένοχος, η κοπέλα την έχει καταστρέψει, αλλά τουλάχιστον να βρεθεί”, είπε μεταξύ άλλων η θεία της 34χρονης.

Loading