Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στο λιμάνι της πόλης

Στην πέμπτη ημέρα βρίσκονται τα γυρίσματα της ταινίας “The Enforcer” του Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη με νέα τοπθεσία το λιμάνι της πόλης.

Το απόγευμα της Παρασκευής πρόκειται να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας, τα οποία πραγματοποιούνται στους παραστατικούς χώρους της πόλης. Οι κινηματογραφικές δράσεις όμως δεν τελειώνουν εκεί, καθώς το Σάββατο ο ΟΛΘ θα φιλοξενήσει το συνεργείο και το καστ της ταινίας. Μετά από τον Αντόνιο Μπαντέρας την πόλη θα επισκεφθεί και η συμπρωταγωνίστριά του Κέιτ Μπόσγουρθ.

“Δείγματα γραφής” έχει συλλέξει η παραγωγή σχετικά με τις αρχές της πόλης. Σε δηλώσεις τους οι συντελεστές αναφέρουν ότι είναι πλήρως ικανοποιημένοι σε όλα τα επίπεδα και από την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακολουθούν τέσσερις εβδομάδες γυρισμάτων.  Επίσης το Plymouth Baracuda παρουσιάζεται το βράδυ στο λιμάνι της πόλης με θέα τον Θερμαϊκό.

Τα γυρίσματα του “The Enforcer” βοηθούν σημαντικά την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Θεσσαλονίκη, χαρίζοντάς της τις υψηλές βαθμολογίες του Χόλιγουντ.

Δείτε επίσης: Περιφερειακός Θεσσαλονίκης: Κλείνει σήμερα ένα τμήμα του για τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading