Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημά του από χείμαρρο

Εντοπίστηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας σε απόσταση αρκετών μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το όχημά του από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου.

Το ξαφνικό μπουρίνι που έπληξε τη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (12.06) είχε τραγική κατάληξη για έναν άνδρα στην Πολίχνη.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από μάρτυρες για ένα όχημα που παρασύρθηκε από χείμαρρο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Αμέσως κινητοποιήθηκε μια τεράστια επιχείρηση έτσι ώστε να βρεθεί ο οδηγός του οχήματος το οποίο είχε γίνει έρμαιο των νερών που πλημμύρησαν την περιοχή.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το όχημα.

Οι άνδρες του ΕΚΑΒ έκαναν μεγάλες προσπάθειες για να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή, ωστόσο, όπως δηλώνουν και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτές αποδείχθηκαν άκαρπες.

Επίσημη ενημέρωση της πυροσβεστικής αναφέρει «Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό οχήματος που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στην ίδια περιοχή. Επιχειρούν 13 πυροσβέστες με 1 ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες αυτή τη στιγμή γίνονται για να εντοπιστεί το όχημα και να ταυτοποιηθεί αν ο άνδρας που βρέθηκε από τις Αρχές είναι ο οδηγός του οχήματος που παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο.

Νεκρός ανασύρθηκε από ρέμα στην Πολίχνη

«Είδα ένα καφέ αμάξι, καφέ χρώματος, νομίζω ότι ήταν μάρκα Πεζό. Τον κόρναρα, σταμάτησε για λίγο, αλλά είχε πολύ νερό. Είδα τον οδηγό και πήρα το 100. Το αμάξι τελικά παρασύρθηκε», ανέφερε στην ιστοσελίδα GRTimes, αυτόπτης μάρτυρας, που κάλεσε και την αστυνομία.

Αυτόπτης μάρτυρας – GRTimes.gr

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thes.gr, στο σημείο των ερευνών βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης, που συμμετείχε στις έρευνες.

Πηγή video: thestival.gr

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νεροποντή και χαλάζι σε πολλές περιοχές

Loading