Θεσσαλονίκη: Αντώνης Καραγκούνης – ο DJ που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία

Ο DJ έχασε την ζωή του όταν συνδέοντας τα μηχανήματα τον χτύπησε το ρεύμα, έπαθε ανακοπή και πέφτοντας χτύπησε στο κεφάλι.

Γνωστός και ως DJ Antonio, ο 48χρονος DJ βρήκε άδοξο τέλος την ώρα που ετοιμαζόταν να παίξει μουσική σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης. Καθώς ετοίμαζε τον εξοπλισμό, το ρεύμα τον χτύπησε προκαλώντας του ανακοπή. Χάνοντας την ισορροπία του, ο DJ έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του ΑΧΕΠΑ, αλλά δεν μπόρεσαν να σώσουν τη ζωή του 48χρονου. Για τον θάνατο του DJ, διερευνάται το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης, ενώ παράλληλα 4 άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταθέσουν για το συμβάν. Το μπαρ στο οποίο εκτυλίχθηκε το τραγικό περιστατικό, σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα.

Ο Αντώνης Καραγκούνης είχε δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο, έχοντας παίξει σε πολλά γνωστά μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ παράλληλα λειτουργούσε την δική του σχολή για DJs, την Α2LTD, η οποία διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dancefloor.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός γνωστός DJ μετά από ηλεκτροπληξία

Loading