Θεσσαλονίκη: Ανακαινισμένος και επισκευασμένος ο “Κήπος του Νερού” στη Νέα Παραλία – Τι δήλωσε ο Ζέρβας (pics)

           Αποδόθηκε εκ νέου στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο ανακαινισμένος «Κήπος του Νερού» στη Νέα Παραλία, μετά από εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης που υλοποιήθηκαν από το Δήμο.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και εξωτερικοί χώροι

            «Σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος κάνουμε ένα μικρό δώρο. Στο εξαιρετικό περιβάλλον της Νέας Παραλίας αποδίδουμε και πάλι πίσω τον Κήπο του Νερού, αυτόν τον πολύ όμορφα σχεδιασμένο χώρο, που όμως ήταν επί χρόνια εγκαταλειμμένος», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, που επισκέφτηκε σήμερα, το βράδυ του Σαββάτου το χώρο, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

“Σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος κάνουμε ένα μικρό δώρο. Ο Κήπος του Νερού επιστρέφει στην καθημερινότητα της πόλης μας ανακαινισμένος και περιποιημένος έπειτα από εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και αναβάθμισης. Ευχαριστούμε για την στήριξη την ΕΔΑ ΘΕΣΣ” ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Θεσσαλονίκης στα social media, κοινοποιώντας φωτογραφίες μετά τις παρεμβάσεις που προηγήθηκαν.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης, που εξήγησε ότι εκτός του φυτικού υλικού, επανατοποθετούνται σταδιακά στις λίμνες και τα ψάρια που είχαν απομακρυνθεί πριν την έναρξη των έργων.

Μπορεί να είναι εικόνα ουρανός και λυκόφως

Δείτε επίσης: Δυτική Θεσσαλονίκη: “Ποδηλατοβόλτα για καλύτερο περιβάλλον” – Μήνυμα μέσω ποδηλάτου για πολίτες τριών Δήμων

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading