Θεοχάρης: «Παραδίδω το Brand Ελλάδα πιο δυνατό από ποτέ» – Κικίλιας: «Θα αξιοποιήσω ό,τι έχει χτίσει το υπουργείο Τουρισμού»

Παράδοση – παραλαβή είχαμε πριν λίγη ώρα στο υπουργείο Τουρισμού, με τον Χάρη Θεοχάρη να τονίζει ότι παραδίδει το όνομα της Ελλάδας πιο δυνατό από ποτέ.

Ο κ. Θεοχάρης έντονα συναισθηματικά φορτωμένος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του διότι «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με στήριξε με την εμπιστοσύνη του στις πιο δύσκολες ώρες που πέρασε ποτέ ο ελληνικός τουρισμός».

Για την ανάπτυξη του τουρισμού ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι φέτος στην Ελλάδα έχουμε υποδεχθεί πάνω από έξι εκατομμύρια τουρίστες με τις δαπάνες ανά πρόσωπο να έχουν αυξηθεί.

Ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε ότι θα πατήσει και θα αξιοποιήσει ότι έχει χτίσει μέχρι τώρα το υπουργείο Τουρισμού για να δημιουργήσει ένα νέο τουριστικό προϊόν.

Τις επόμενες ώρες ο Κικίλιας θα έχει συνεργασία με την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, προκειμένου να λάβει γνώση για τα θέματα του υπουργείου, ενώ αναμένεται να έχει και επαφές με φορείς του κλάδου.

Δείτε επίσης: Επεισόδια στην έλευση «Αμάλ» στη Λάρισα

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις
ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή
που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading