Τέσσερα βραβεία ο Δήμος Ηρακλείου στα «Tourism Awards 2020»

Τέσσερα βραβεία απέσπασε ο Δήμος Ηρακλείου, δύο χρυσά και δύο ασημένια στα «Tourism Awards 2020». Οι νικητές ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο δήμος διακρίθηκε:

-Την πρώτη θέση για την κατηγορία «DESTINATIONS – TOURIST ATTRACTIONS, ΦΕΣΤΙΒΑΛ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ / ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΔΙΑΔΡΟΜΗ / ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ» για την Έκθεση «Η ματιά του συλλέκτη – Συλλογή Σωτήρη Φέλιου» που παρουσιάστηκε στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2019 και προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες».

-Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «DESTINATIONS – TOURIST ATTRACTIONS, TOURS / CITY TOURS / HOP ON – HOP OFF TOURS /WALKING TOURS» για τις δωρεάν ξεναγήσεις που διοργανώνει στο κέντρο της πόλης το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου εδώ και πέντε χρόνια.

– Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «INNOVATION, ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ CONCEPT» για την Έκθεση «Απηχήσεις της Αρχαιότητας στο έργο του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου» που παρουσιάστηκε στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου τον Σεπτέμβριο του 2019.

– Το δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «BRANDING / PUBLIC RELATIONS / PEOPLE STRATEGY, ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΦΗΜΗΣ / BRANDING» για την ενίσχυση του branding του Ηρακλείου.

Τα Tourism Awards έχουν γίνει θεσμός στα τουριστικά βραβεία τα τελευταία χρόνια. Την κριτική επιτροπή πλαισιώνουν 38 διακεκριμένες προσωπικότητες από τον χώρο του τουρισμού, με πρόεδρο την Μάγια Τσόκλη.

Ο δήμος Ηρακλείου είχε κερδίσει άλλα τρία βραβεία στο Tourism Awards το 2018.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός δήλωσε: «Τα βραβεία επιβεβαιώνουν ότι η πολιτική της εξωστρέφειας που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια φέρνει αποτελέσματα. Με εκθέσεις διεθνούς επιπέδου και καινοτόμα στρατηγική στο τουριστικό μάρκετινγκ, καθιερώνουμε σταδιακά το Ηράκλειο ως πόλη – προορισμό. Θέλω να συγχαρώ την Αντιδημαρχία Πολιτισμού καθώς και το τμήμα Τουρισμού για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και αναγνωρίστηκε εκ νέου στα Tourism Awards.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με αισιοδοξία και ασφάλεια για να ξεπεράσουμε την φετινή δύσκολη συγκυρία και να επανέλθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στα τουριστικά επίπεδα των περασμένων ετών».

Loading