Σύζυγος 33χρονης: «Έλειπε συχνά από το σπίτι, ακόμα και νύχτες»

Στην κατάθεση του ο πρώην σύζυγος της 33χρονης, που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας, ισχυρίζεται πως ο,τι λέει η 33χρονη είναι ψέματα.

Συγκεκριμένα, δηλώνει ότι «Οι ισχυρισμοί στην απολογία της είναι ψευδείς, ανυπόστατοι και απεχθείς. Η πρώην σύζυγός μου έλειπε από το σπίτι αδικαιολόγητα ακόμα και νύχτες χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν».

Συνεχίζει «όποτε βρισκόταν στο σπίτι, ασχολείτο με το κομπιούτερ της στο οποίο είχε δικούς της κωδικούς, δικό της mail», στο απόσπασμα από τη μηνυτήρια αναφορά του πρώην συζύγου που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR. 

Η 33χρονη ισχυρίστηκε σύμφωνα με τον σύζυγο πως  «Όταν τη ρώτησα μία φορά γιατί ασχολείτο τόσο πολύ με το κομπιούτερ της μου είπε ότι διασκεδάζει στο Facebook και ότι ψάχνει για δουλειά».

O δικηγόρος της κατηγορούμενης δήλωσε ότι δεν έχει την εντολή αυτή τη στιγμή από την 33χρονη να κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην συζύγου της.

Από την άλλη, ο συνήγορος του πρώην συζύγου της 33χρονης δήλωσε πως ο άνδρας έμαθε για τη δράση της πρώην συζύγου του από τα media: «Μας οργίζουν τα όσα έκανε. Ο άνθρωπος έτσι όπως τα πληροφορήθηκε της εύχεται τα χειρότερα».

Δείτε ακόμη:

Η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε με ποιον μιλούσε η 33χρονη απαγωγέας

Loading