Σύλληψη μοντέλου με κοκαΐνη: «Δεχόμουν απειλές, μου την έστησαν»

Σήμερα θα απολογηθεί το 31χρονο μοντέλο το οποίο εξακολουθεί να επιμένει πως είναι αθώο.

Η υπερασπιστική γραμμή του 31χρονου μοντέλου το οποίο πιάστηκε στην τσιμπίδα των αρχών πριν από πέντε ημέρες κατά τη διάρκεια τυπικού αστυνομικού ελέγχου σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας, συνοψίζεται στη φράση «Δεχόμουν απειλές».

Η Α.Μ, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή για διακίνηση ναρκωτικών, μετά τη νέα προθεσμία που ζήτησε από τον δικαστικό λειτουργό.

Ο συνήγορός της κοπέλας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έχει κάνει ευθέως λόγο για «κατασκευασμένη υπόθεση από εχθρική πλευρά». Μέσω του δικηγόρου της, η 31χρονη υπέβαλε επίσημο αίτημα να εξεταστεί το αυτοκίνητό της από ειδικό πραγματογνώμονα για να διαπιστωθεί με τεχνικά μέσα εάν υπήρξε παραβίαση με σκοπό να τοποθετηθούν από κάποιον τρίτο τα φιξάκια κοκαΐνης.

«Η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και η κατηγορούμενη δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια», δίνει το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής ο δικήγόρος της κ.Μ.

Μετά το πέρας της απολογίας ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για το εάν η 31χρονη θα προφυλακιστεί ή θα αφεθεί ελεύθερη.

Δείτε επίσης: Times Square: Αποκτά συντριβάνι για πρώτη φορά και θα είναι τεράστιο

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading