Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάσσονται έργα για τους Δήμους, συνολικού ύψους 67 εκατ. ευρώ

Mε απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της επιτροπής Αξιολόγησης, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» εντάσσονται έργα συνολικού ύψους 67 εκατ. ευρώ.

Πιο ειδικά, εντάσσονται συνολικά 28 πράξεις, εκ των οποίων 12 έργα συνολικού προϋπολογισμού 40,17 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», όπως το έργο για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Κιλελέρ, ύψους 9,95 εκατ. ευρώ, όπως και το έργο για τη βελτίωση της βατότητας του αγροτικού οδικού δικτύου του Δήμου Δοξάτου Δράμας, ύψους 6,12 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, 10 έργα συνολικού προϋπολογισμού 26,23 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», όπως το έργο για την εγκατάσταση ευφυών συστημάτων διαχείρισης ενέργειας στα δίκτυα πόσιμου νερού της ΔΕΥΑ Ρόδου, αλλά και τα έργα για τις υποδομές ηλεκτροκίνησης (ηλεκτρικά οχήματα – σταθμοί φόρτισης) του Δήμου Θήρας και του Δήμου Μυτιλήνης, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και 1,785 εκατ. ευρώ, αντίστοιχα.

Δείτε επίσης: ΕΡΓΑΝΗ: Ανοίγει την Παρασκευή η ειδική πλατφόρμα για καλλιτέχνες – επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading