Στις Σέρρες η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη, 28 και 29 Ιουνίου, στις Σέρρες – Η Πρόεδρος θα δόσει το παρόν στην εκδηλώσεις εορτασμού των 108 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 18:15,  θα έχει συνάντηση στο δημαρχείο με τον δήμαρχο Σερρών Αλέξανδρο Χρυσάφη και αμέσως μετά στις 18:30 θα μεταβεί στο Επισκοπείο, προκειμένου να συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη τελετή ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμη Δημότη Σερρών, που θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σερρών.

Την Τρίτη 29 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί, η κ Σακελλαροπούλου θα παραστεί στη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και  θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Εμμανουήλ Παπά στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στις 11:25 η κυρία Σακελλαροπούλου θα έχει συνάντηση στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ενώ στις 12:45 θα επισκεφθεί το γυναικείο Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία Αγίου Πνεύματος Σερρών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, και στις 18:30 θα επισκεφθεί την Τοπική Κοινότητα Βαμβακοφύτου Σερρών.

Τέλος το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας, της επίσκεψης της Προέδρου στις Σέρρες, ολοκληρώνεται με επετειακή συναυλία στις 21:00 στο Πάρκο Ηρώων Σερρών με τον Γιώργο Ανδρέου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σερρών.

Δείτε επίσης: Κ. Σακελλαροπούλου: Υποδέχθηκε στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου παιδιά από την Παιδόπολη «Άγιος Ανδρέας»

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading