Στην Καβάλα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με τελευταία την πόλη της Καβάλας, ολοκλήρωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου την τριήμερη επίσκεψή της στην ανατολική Μακεδονία.

Συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη και τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας περπάτησε στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας και την πλατεία Καπνεργάτη, συνομίλησε με πολύ κόσμο που την χαιρετούσε εγκάρδια και επισκέφθηκε ένα κατάστημα παραδοσιακών τροφίμων και προϊόντων.

Λίγο αργότερα έκανε βόλτα στη λιθόστρωτη οδό Κύπρου όπου βρίσκονταν ορισμένα από τα ομορφότερα διατηρητέα κτίσματα της πόλης και κάθισε σε ένα καφέ. Στο διπλανό τραπέζι κάθονταν μια παρέα δασκάλων και καθηγητών που την χαιρέτησαν και συζήτησαν μαζί της για την πόλη και την επίσκεψη που πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες τόσο στη Δράμα όσο και στην Καβάλα.

Η κα. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της που βρέθηκε στην περιοχή, μίλησε με θερμά λόγια για την εγκάρδια υποδοχή που της επεφύλαξαν οι τοπικές αρχές αλλά και ο απλός κόσμος.

Παράλληλα, η πρόεδρος μίλησε για στην ευκαιρία που της δόθηκε να δει από κοντά σημαντικά ιστορικά μνημεία, να ενημερωθεί για την πλούσια ιστορία των περιοχών και να συναντήσει ενδιαφέροντες ανθρώπους που με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους σε πολλούς τομείς (κοινωνικό, οικονομικό, τουριστικό) στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες αναδεικνύοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουν.

Τέλος η κα. Σακελλαροπούλου κατά τη διάρκεια τη σημερινής βόλτας της δέχθηκε ένα όμορφο αλλά και απρόσμενο «δώρο» από ένα μικρό παιδί, που μόλις την είδε να έρχεται έσπευσε να κόψει ένα λουλούδι από τα παρτέρια της καφετέριας και να της το προσφέρει με πολύ αγάπη.

Δείτε επίσης: Καβάλα: Το «παρών» έδωσε ο Ν. Παναγιωτόπουλος στις εκδηλώσεις για τα 108 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading