ΣΟΚ: Ο αστυνομικός έδερνε την 19χρονη αν δεν έπαιρνε ναρκωτικά

Νέα στοχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον τρόπο που ο αστυνομικός εξέδιδε την 19χρονη, με τους δικηγόρους της 19χρονης να τονίζουν ότι υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα trafficking.

Συγκεκριμένα η δικηγόρος της 19χρονης τόνισε ότι η πίσω απο΄τον 39χρονο αστυνομικό είναι και άλλα άτομα τα οποία έχουν δοθεί τα στοιχεία τους στην Ελληνική Αστυνομία αλλά ακόμη δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

«Υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κατονομαστεί πλήρως, με ονοματεπώνυμο από το κορίτσι και τα στοιχεία έχουν δοθεί στην αστυνομία», τόνισε μιλώντας στο OPEN.

Για τα βασανιστήρια και την σωματική κακοποίηση που δέχθηκε η κοπέλα τόνισε ότι: «Αυτό το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη, όπου ο αστυνομικός προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά και όταν δεν δεχόταν να τα πάρει την έδερνε. Μια ημέρα κόντεψε να τη σκοτώσει στο ξύλο και κατάφερε να μην πάρει κοκαΐνη που της έδινε», είπε η δικηγόρος της. «Και όταν αρνούνταν να πάει σε πελάτη; Την άφηνε νηστική!

Κάποιοι την πήγαιναν σε πελάτη, δεν την πήγαινε παντού ο αστυνομικός και κάποιος άλλος συνδεόταν αλλού. Υπάρχει και ένα site το οποίο είχε ανεβασμένη τη φωτογραφία του κοριτσιού και την πουλούσε. Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες κοριτσιών με τη συναίνεσή τους, αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες άλλου κοριτσιού χωρίς συναίνεση. Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα»

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA η δικηγόρος της 19χρονης ανέφερε ότι ο 39χρονος απειλοούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένεια της.

«Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της», ανέφερε.

«Υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Η καραντίνα και η ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου αύξησε τα περιστατικά φυγής εφήβων από το σπίτι το 2020

Loading