Πηγή Παιδείας: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Διηγήματος

H Πηγή Παιδείας σας προσκαλεί στο δεύτερο διαγωνισμό λογοτεχνίας που πραγματοποιεί.

Η Πηγή Παιδείας διεξάγει Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος Ενηλίκων. Στόχος το Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και η ενθάρρυνση νέων και αξιόλογων συγγραφέων.

Τα καλύτερα διηγήματα του διαγωνισμού θα εκδοθούν ΔΩΡΕΑΝ σε ένα συλλεκτικό e-book.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα χρυσό συμβόλαιο έκδοσης και προώθησης του βιβλίου του ενώ ο δεύτερος θα κερδίσει 20 ώρες μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής.

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.
  • Ως όριο λέξεων ορίζονται οι 1.500-3.000. Διηγήματα που ξεπερνούν το μέγιστο όριο δεν θα γίνονται αποδεκτά.
  • Θα αξιολογούνται μόνο κείμενα με πρωτότυπη πλοκή και δομή ενώ θα απορρίπτονται εκείνα των οποίων το περιεχόμενο αποτελεί προϊόν λογοκλοπής.
  • Καταλυτική ημερομηνία υποβολής του διηγήματος ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2020 ενώ ως ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού η 1η Αυγούστου. Κείμενα που αποστέλλονται εκτός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού δεν θα γίνονται δεκτές.
  • Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν στις 20 Νοεμβρίου ενώ η απονομή των βραβείων μαζί με την παρουσίαση του συλλογικού έργου θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Λεπτομέρειες σχετικά με την διεξαγωγή της εκδήλωσης θα γνωστοποιηθούν λίγες μέρες πριν την ανάδειξη των νικητών λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα υγειονομική κατάσταση.

Για πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 6948037123

Για αποστολή κειμένων στο [email protected] [email protected]

Καλή επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γουμένισσα: Δέκα ανυπότακτοι και δυο νέα κρούσματα

Loading