Πάτρα: Σύλληψη 42χρονου στο λιμάνι, είχε παραπάνω από 22 κιλά κοκαΐνης μέσα σε φορτηγό

Μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, που ξεπερνά τα 22 κιλά, βρέθηκε μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας από έρευνα στελεχών της Δίωξης Ναρκωτικών του κεντρικού λιμεναρχείου.

Ταυτόχρονα, συνελήφθη ο 42χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό, η επιχείρηση για τον εντοπισμό της κοκαΐνης άρχισε όταν το φορτηγό που οδηγούσε ο 42χρονος εκφορτώθηκε από πλοίο, προερχόμενο από το λιμάνι της Ανκόνα Ιταλίας.

Ακολούθως, οι λιμενικοί σταμάτησαν για έλεγχο το φορτηγό, στην πύλη εξόδου οχημάτων του λιμανιού.

Στη διάρκεια του ελέγχου, που διενεργήθηκε με την βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, «Αικ», βρέθηκε σε χώρο του φορτίου και συγκεκριμένα στο επάνω μέρος ξυλοκιβωτίου που περιείχε ένα ψυγείο, μία μαύρη πλαστική σακούλα. Μέσα στην σακούλα, σύμφωνα με το λιμενικό, βρέθηκαν 20 πλαστικές συσκευασίες, στις οποίες υπήρχαν 22 κιλά και 500 γραμμάρια κοκαΐνης.

Μετά την σύλληψη του 42χρονου, οι λιμενικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία εισαγγελέα, στην οικία του στον ‘Αλιμο Αττικής, όπου εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και τρεις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, τη στιγμή που σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για την υπόθεση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ανατροπή νταλίκας στην Παλαιά Εθνική Οδό προς Καβάλα, χωρίς τραυματισμό

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading