Πανικός σε εκκλησία στην Ζάκυνθο: Ο ιερέας κάλεσε τους πιστούς να εμβολιαστούν – «Αίσχος!», η αντίδραση του κόσμου (Vid)

Φρασεολογία γηπέδου επικράτησε σε ναό στη Ζάκυνθο, όταν πιστοί άρχισαν να γιουχάρουν τον ιερέα αφού έκανε αναφορά στη χρησιμότητα των εμβολίων.

Ένταση δημιουργήθηκε για λίγο στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στα Πηγαδάκια Ζακύνθου την Τρίτη. Συγκεκριμένα, όταν τελείωσε η δέηση έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, όπου στο ιερό του βρίσκεται το πηγάδι με θειούχο νερό, το οποίο λέγεται ότι είναι θεραπευτικό, ο εφημέριος αναφέρθηκε στη μάστιγα του κορονοϊού που βιώνει η ανθρωπότητα απευθυνόμενος στους πιστούς.

Ο ιερέας κάλεσε τους πιστούς να είναι προσεκτικοί με τα υγειονομικά μέτρα προκειμένου να τελειώσει η πανδημία. Δεν δίστασε μάλιστα να προτρέψει τον κόσμο να εμβολιαστεί όπως αναφέρει το zantetimes.gr .

Τα λόγια, όμως, του ιερέα για τον εμβολιασμό δεν άρεσαν σε έναν πιστό που άρχισε να φωνάζει «Αίσχος!». Για λίγη ώρα επικράτησε ένταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το περιστατικό έλαβε τέλος.

Στο πανηγύρι παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Ζακύνθου, Διονύσιος Ακτύπης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Γεώργιος Στασινόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Ο πρώτος εμβολιασμένος που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Δεν έχει υποκείμενα νοσήματα (Vid)

Loading