Ο Σταύρος Διογάκης αυτοκτόνησε, λέει η ιατροδικαστική εξέταση – Βρέθηκε δεύτερο σημείωμά του

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να βρεθούν τα αίτια που οδήγησαν τον επιχειρηματία στην αυτοχειρία – Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφού προηγουμένως είχε στοχεύσει στην καρδιά του.

Μέσα στο αυτοκίνητο που στάθμευσε στη θέση Αη Γιάννης για να μπει στη συνέχεια στο δάσος και να δώσει τέλος στη ζωή του, ο Σταύρος Δογιάκης άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη απο τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Αυτό το δεύτερο σημείωμα ήρθε να προστεθεί σε εκείνο που άφησε μέσα στο σπίτι, οπου αναφέρει οτι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης κάνει λόγο για αυτοκτονία

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαπούν τώρα να συνδυάσουν τα υπάρχοντα δεδομένα με μαρτυρίες συγγενών και φίλων, ώστε να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που οδήγησε τον Σταύρο Διογάκη στην αυτοκτονία.

Ο 53χρονος είχε πουλήσει το μερίδιό του στην ταβέρνα «Κρητικός» στον αδελφό του και ετοίμαζε να ανοίξει νέα επιχείρηση.

EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τον τρόπο που ο Διογάκης αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά. Όμως, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η πρώτη σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα και δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα να επιχειρήσει και δεύτερη φορά, ακουμπόντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη, δίνοντας ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον εαυτό του.

EUROKINISSI / ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Λίγες ώρες πριν ανηφορίσει με το ασημί Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης, βρέθηκε στο Μαρούσι. Οι κεραίες πιάνουν εκεί το τελευταίο στίγμα του κινητού του, πριν το απενεργοποιήσει για να σβήσει τα ίχνη του στο δάσος.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να το διερευνήσουναν συναντήθηκε με κάποιον πριν δώσει τέλος στη ζωή του ώστε να ρίξουν άπλετο φως στην πολύκροτη υπόθεση. Το εννιάρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο αυτόχειρας, έχει σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να εξεταστεί.

Δείτε επίσης: Άγιος Παντελεήμονας: 3 συλλήψεις για ομαδικό βιασμό γυναίκας σε διαμέρισμα

Loading