Νέος Βουτζάς Αττικής: Δείτε βίντεο ντοκουμέντο από την ολοφάνερη απόπειρα εμπρησμού

Η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σα να εχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό – Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα από την άμεση επέμβαση μιας ομάδας ανηλίων.

Η απόπειρα έγινε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο ίδιο ακριβώς σημείο που άγνωστοι είχαν επιχειρήσει άλλες τρεις φορές να βάλουν φωτιά το 2019.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, γύρω στις 19.30 και το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr, δημοσιεύτηκε πρώτα στη σελιδα του εξωραϊστικου συλλόγου Νέου Βουτζα.

Όπως μπορεί να διακρίναι κανείς στο video, η φωτιά εξαπλώνεται σε μια ευθεία, σα να εχει πέσει στο έδαφος κάποιο εύφλεκτο υλικό.

Η φωτιά εντοπίστηκε από έναν πεζοπορο, ο οποίος ειδοποίησε τους κατοίκους του πρώτου σπιτιού που βρήκε μπροστά του. Σύμφωνα με άλλες μαρτυριες, στο σημείο που εντοπιστηκε η εστία, βρέθηκε έπειτα από λίγα λεπτά και μια ομάδα ανηλίκων, οι οποιοι, όπως φαίνεται στο βίντεο, βοηθούν στην κατάσβεση.

Στη περιοχή έφτασαν λίγο αργότερα άνδρες της ομαδας ΔΙ. ΑΣ. Πήραν καταθέσεις απ όλους τους παρευρισκόμενους κι από τον πεζοπόρο άντρα αλλά κι από τους ανήλικους και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα εμπρησμού στον Νέο Βουτζά που παρουσιάζει το protothema.gr:

Δείτε επίσης: Φωτιά στην Εύβοια: Αγώνας δρόμου της Περιφέρειας για την προσωρινή στέγαση των πυρόπληκτων

Loading