Νέα Σμύρνη: Απολογείται ο βασικός κατηγορούμενος για την επίθεση στον Αστυνομικό

Αρνείται κάθε κατηγορία που του προσάπτεται αναφορικά με τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη ο 39χρονος κατηγορούμενος για την επίθεση στον αστυνομικό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η εμπλοκή του στην υπόθεση προκύπτει αποκλειστικά και μόνο από την «καταφανώς ψευδή» κατάθεση του κουνιάδου του, ο οποίος κατά τον κατηγορούμενο «είναι ψυχικά ασταθής».

Παράλληλα ο κατηγορούμενος έχει και ένα πολύ μεγάλο άλλοθι για την ημέρα και την ώρα των επεισοδίων καθώς προσκόμισε έγγραφες βεβαιώσεις του εργοδότη του στην ανακρίτρια, οι οποίες δηλώνουν λότι ο κατηγορούμενος δούλευε από τις 10 έως τις 18:00, ενώ αποβιβάστηκε από το λεωφορείο της δουλειάς στις 18:20.

«Περί ώρα 18:30 συναντήθηκα με τρία φιλικά μου πρόσωπα σε πάρκο της Ελευσίνας, όπου και παρέμεινα μέχρι περίπου τις 19:20 (χρόνος επίθεσης στον αστυνομικό), ότε και αναχώρησα με λεωφορείο προς τη Μαγούλα, όπως επιβεβαιώνουν άπαντα τα παρευρισκόμενα πρόσωπα» σημειώνει ο κατηγορούμενος ενώ όπως αναφέρει στις 19:40 αποβιβάστηκε από το λεωφορείο και πήγε στην πλατεία της Μαγούλας, όπου συνάντησε συγγενικό του πρόσωπο και δύο φίλους του.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν όμηρο 29χρονο από την Ινδία

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading