Λαμία: Έπεσε σε σούδα με το τζιπ του και εξαφανίστηκε – Μεγάλη κινητοποίηση τα ξημερώματα

Ένα όχημα τούμπαρε σε σούδα λίγο μετά την γέφυρα Μοσχοχωρίου στο δρόμο Λαμίας-Μοσχοχωρίου λίγο μετά τις 3.00 τα ξυμερώματα – Για περισσότερες από δύο ώρες ερευνούσαν οι αρχές μέσα στον βάλτο για τυχόν θύματα.

Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 3.00, στο δρόμο Λαμίας-Μοσχοχωρίου όταν στο αρχηγείο της Π.Υ έφτασε η πληροφορία ότι ένα όχημα είχε τουμπάρει σε σούδα λίγο μετά την γέφυρα προς Μοσχοχώρι.

Με επικεφαλής την Σταυρούλα Μπονέ, διοικήτρια της Π.Υ Λαμίας, οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τη Λαμία μαζί με αστυνομία και ΕΜΑΚ έφτασαν στο σημείο και άρχισαν να αναζητούν τον οδηγό ή ενδεχομένως και άλλα άτομα που θα βρίσκονταν εκεί.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, έψαξαν για περισσότερες από δύο ώρες μέσα στον βάλτο με φακούς και άλλα μέσα δεν εντόπισαν κάποιον στο σημείο μιας και κανείς δεν γνώριζε αρχική ποιος επέβαινε στο τουμπαρισμένο τζιπ.

Όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο επέβαινε μόνο ο οδηγός, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το σημείο χωρίς να ενημερώσει.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι άνδρες της Π.Υ, της ΕΜΑΚ και της αστυνομίας να ψάχνουν χωρίς λόγο μέσα στην νύχτα.

Δείτε επίσης: Εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας: Ανετράπη νταλίκα – Δείτε πώς θα παρακάμψετε

Loading