Λαμία: Αστυνομικές αρχές περικύκλωσαν το Νοσοκομείο Λαμίας

Κινητοποίηση της αστυνομίας σημειώθηκε τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής στη Λαμία, όταν στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασε η πληροφορία ότι άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο θα βρεθούν στο Νοσοκομείο της πόλης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στον γνωστό αντιεξουσιαστή Γιάννη Δημητράκη.

Ο Δημητράκης νοσηλεύεται στο νοσκομείο, μετά από σοβαρό τραυματισμό σε επεισόδιο με Αλβανό συγκρατούμενό του, στις φυλακές Δομοκου την περασμένη Δευτέρα, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι αστυνομικές αρχές περικύκλωσαν το Νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να το περιφρουρησούν σε περίπτωση που οι αντιεξουσιαστές σκόπευαν να περάσουν στον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου να αναρτήσουν πανο και να φωνάξουν συνθήματα για τον Γιάννη Δημητράκη.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα περίπου 60 άτομα που βρέθηκαν συνολικά στο σημείο, κάποιοι εξ’ αυτών προσπάθησαν να βρούν τρόπο για να εισέλθουν στο Νοσοκομείο, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, λόγω της έντονης αστυνομικης δυναμης.

Έτσι, αφού διαδήλωσαν ειρηνικά και χωρίς «παρατράγουδα», φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης για τον νοσηλευόμενο και αποχώρησαν.

Δείτε επίσης: Φυλακές Δομοκού: Επεισόδιο ξυλοδαρμού γνωστού αντιεξουσιαστή από Αλβανό βαρυποινίτη

Loading