Κρήτη – Πτώμα σε βαρέλι: Πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο το γεγονός – Συγκλονιστική τροπή (Vid)

Νέες αποκαλύψεις γύρω από το μυστήριο με το βαρέλι που περιείχε ένα πτώμα – Με φειδώ στην πληροφόρηση οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση θρίλερ με το πτώμα, που βρέθηκε σε βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις, οι Αρχές εξετάζουν ως πιθανή εκδοχή αυτή της αυτοκτονίας, ένα σενάριο που εάν επιβεβαιωθεί θα είναι πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φαντάζει απίθανο, αλλά δεν αποκλείει καθόλου η Αστυνομία το ενδεχόμενο ο άνδρας να κλείστηκε μόνος στο βαρέλι και να βίδωσε εσωτερικά ακόμη και το καπάκι, έχοντας πρώτα βάλει αρμόκολλα το στόμιο του βαρελιού για να κολλήσει καλά και να μην ανοίξει.

Αν υποτεθεί ότι πρόκειται για αυτοκτονία, τότε οι Αρχές έρχονται αντιμέτωπες με ένα πρωτόγνωρο περιστατικό για τα δεδομένα όχι μόνο της Κρήτης και της χώρας μας, αλλά παγκοσμίως.

Όπως εκτιμάται, τα γκαζάκια ίσως χρησιμοποιήθηκαν για την πρόκληση παραισθήσεων, διότι ο θάνατος σε κάθε περίπτωση ήταν ασφυκτικός και βασανιστικός λόγω της έλλειψης οξυγόνου και κράτησε λεπτά.

Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της αυτοχειρίας, θα διερευνηθεί μεταξύ άλλων κατά πόσο όλο αυτό συνδέεται με μεταφυσικές θεωρίες και ενεργειακές πύλες.

«Σίγουρα δεν πρόκειται για φυσικό θάνατο ή ατύχημα. Οπότε περιμένουμε τι απομένει να είναι, ή ανθρωποκτονία ή αυτοκτονία που σαν “σενάριο” ενισχύεται τις τελευταίες ημέρες. Και αν πρόκειται για ανθρωποκτονία θα είναι σπάνιο, αλλά και κυρίως ως αυτοχειρία. Ψάχνουμε να βρούμε, αλλά και στη βιβλιογραφία την παγκόσμια πολύ λίγα περιστατικά τέτοιου είδους πρέπει να υπάρχουν. Υπάρχουν παρεμφερή περιστατικά, που οφείλονται σε δηλητηρίαση με εισπνοή αερίων, όμως με τέτοιο μηχανισμό, σε ένα βαρέλι, να κλειστεί, σίγουρα είναι σπάνιο. Αυτό που μας ενδιαφέρει τοξικολογικά είναι εάν έχει δοθεί προθανάτια κάποια άλλη ουσία η οποία θα τον έκανε να είναι ανίκανος να αντιδράσει. Τα αέρια δε νομίζω ότι θα ανιχνευτούν εύκολα. Απομένει βέβαια η ταυτοποίηση, όπου συναντούμε δυσκολίες. Αναγκαστικά θα περιμένουμε την εξέταση του γενετικού υλικού (DNA). Αρχικά υπήρχε η ελπίδα ότι θα είχε κάνει κάποιες οδοντιατρικές εργασίες σε κάποιους οδοντιάτρους, αλλά τελικά δεν μπορέσαμε να βρούμε άκρη σε αυτή την περίπτωση, οπότε θα περιμένουμε αναγκαστικά την εξέταση DNA», δήλωσε ο ιατροδικαστής Παπαδομανωλάκης.

Δείτε επίσης: Σοκ στη Λάρισα: Πυροβόλησε οκτώ φορές τη γυναίκα του και τη σκότωσε

Loading