Κουκάκι: Δύο κτίρια εκκένωσε μέσα σε 2,5 ώρες η ΕΛ.ΑΣ

Στη σύλληψη οκτώ ατόμων, πέντε γυναικών και τριών αντρών, προχώρησε η αστυνομία απόψε, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

Η αστυνομική  επιχείρηση ξεκίνησε από τις 19:00 μέχρι τις 21:30, ενώ σύμφωνα πληροφορίες, τα άτομα είχαν ανακαταλάβει τα δύο κτίρια από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. Μόλις έγιναν γνωστές οι ανακαταλήψεις, εστάλησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή, οι οποίες και ανέμεναν τους εισαγγελικούς λειτουργούς για να προχωρήσουν στην εκκένωση των κτιρίων.

Η διαδικασία δεν έγινε ταυτόχρονα και στα δύο υπό κατάληψη κτίρια αλλά αρχικά στο κτίριο της οδού Ματρόζου 45 και κατόπιν με νέα επιχείρηση εκκενώθηκε η κατάληψη στην οδό Παναιτωλίου 21 με την παρουσία εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται, ότι στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές.

Επίσης, η Αστυνομία συνέλαβε πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την αστυνομία στις δύο επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί.

Loading