Κορονοϊός: Ξεκινάνε σήμερα οι εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες – Μπαίνουν στην μάχη οι ιδιώτες γιατροί

Ξεκινάνε σήμερα οι εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες, προκειμένου να χτιστεί το επιθυμητό τείχος ανοσίας που θα επιτρέψει την επιστροφή στην κανονικότητα.

Για τον παραπάνω λόγο το κράτος αποφάσισε να ξεκινήσει πιλοτικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού έξω από ιερούς ναούς σε πλατείες από κινητά συνεργεία.

Αξιέπαινο παράδειγμα είναι του Πάτερ Ανδρέα Καλιοτζάνη ο οποίος αποφάσισε να μετατρέψει τον Ι.Ν. που είναι Πάτερ σε εμβολιαστικό κέντρο.

Έτσι ο ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στις Αρχανές Ηρακλείου Κρήτης θα μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου.

Να τονίσουμε ότι θα γίνονται εμβόλια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Μπαίνουν στην μάχη οι ιδιώτες γιατροί

Στην μάχη μπαίνουν και οι ιδιώτες γιατροί οι οποίοι σε λίγες μέρες από τώρα θα μπορούν να πραγματοποιήσουν εμβόλια στους πελάτες και τους ασθενής του.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι οι εμβολιασμοί θα γίνονται είτε στο σπίτι είτε στα ιατρεία, ενώ ήδη συμμετέχουν στο πρόγραμμα 1.000 ιδιώτες ιατροί.

Δείτε επίσης: ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος στην Αθήνα


Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading