Κερατσίνι: Σύλληψη 57χρονου απόστρατου που… έβγαζε βίντεο κάτω από φούστες γυναικών

Στη σύλληψη ενός 57χρονου στο Κερατσίνι, ο οποίος έβγαζε με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο κάτω από φούστες ανυποψίαστων γυναικών, προχώρησε η αστυνομία.

Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της 18ης Μαΐου σε σούπερ μάρκετ, όταν ο δράστης (που είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας) πλησίασε μία γυναίκα και άρχισε να βιντεοσκοπεί κάτω από τη φούστα της. Η γυναίκα τον αντιλήφθηκε κι ενημέρωσε άμεσα τους υπευθύνους του σούπερ μάρκετ. Ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι εργαζόμενοι είχαν καλέσει τις αρχές κι έτσι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν πίσω από το σούπερ μάρκετ.

36 βίντεο με παρόμοιο περιεχόμενο στο κινητό του

Μάλιστα, στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν ακόμα 36 παρόμοια βίντεο, δείχνοντας ότι αυτή η πράξη αποτελούσε… αγαπημένη του συνήθεια.

Σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 57χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά με την κατηγορία της παραβίασης του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και η δίκη του είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Πρόσθετα μέτρα στήριξης ζητούν οι καλλιτέχνες

Loading