Κατερίνη: Σε καθαρισμό του παραλιακού μετώπου προχώρησαν οι υπηρεσίες του δήμου

Σε καθαρισμό του παραλιακού μετώπου προχώρησε ο δήμος Κατερίνης προκειμένου οι ακτές να είναι έτοιμες να υποδεχτούν από τις ημέρες του Πάσχα και μετά τους κατοίκους του νομού Πιερίας και τους επισκέπτες.

Συνεργεία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών καθάρισαν τις ακτές της Κατερίνης με μηχάνημα αμμοκαθαρισµού, ενώ προέβησαν σε φυτεύσεις εποχικών φυτών, συντηρήσεις πρασίνου και δημοτικού φωτισμού και εργασίες ανάπλασης σε πλατείες, πάρκα και κοινόχρηστους χώρους της Παραλίας. Το επόμενο διάστημα η δημοτική αρχή θα επικεντρωθεί σε έργα που θα βελτιώνουν την εξυπηρέτηση των επισκεπτών όπως για παράδειγμα τις επαρκείς εγκαταστάσεις υγιεινής, τα σημεία πρόσβασης και στάθμευσης για ΑμεΑ αλλά και ζητήματα ασφάλειας στο σύνολο της παραλιακής ζώνης.

“Η φροντίδα για την προετοιμασία των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο, ζητήματα καθημερινότητας που συνδέονται με την εικόνα που αποκομίζουν οι επισκέπτες από τον τόπο μας τίθενται στο επίκεντρο του σχεδιασμού και επιδιώκεται να συνδυαστούν με την αποτελεσματικότερη προώθηση και προβολή του τόπου ως τουριστικού προορισμού”, δηλώνει ο δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος.

Α.Καρ.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading