Είχε σχέση η μητέρα της 12χρονης με τον παιδόφιλο 45χρονο;

Σοκ προκάλεσε στα Γρεβενά η είδηση πως ένας 45χρονος οπωροπώλης αποπλάνησε ένα 12χρονο κορίτσι, ενώ ο ίδιος έχει μάλιστα και μια κόρη στην ηλικία της ανήλικης. Αυτό που έρχεται να θεριεύσει ακόμη περισσότερο την οργή της τοπικής κοινωνίας είναι η πληροφορία πως η μητέρα του κοριτσιού διατηρούσε σχέση με τον παιδόφιλο, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να παραχωρήσει το κορίτσι στις αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου, με αντάλλαγμα χρήματα. Το φερόμενο ως ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους κατοίκους της περιοχής.

Στο χωριό Βατόλακκος εκτυλίχθηκε ένα έγκλημα, το οποίο τάραξε τα ήρεμα νερά της περιοχής των Γρεβενών. Ένας 45χρονος οπωροπώλης ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος 12χρονου κοριτσιού, με τις ευλογίες μάλιστα της 43χρονης μητέρας. Κάτοικοι της περιοχής μαρτυρούν πως η μητέρα με τον παιδεραστή ήταν ζευγάρι για δύο χρόνια περίπου, μετά τον θάνατο του πατέρα της 12χρονης από καρκίνο. Μάλιστα, ο 45χρονος έχει δύο παιδιά, έναν 21χρονο γιο και μια 13χρονη κόρη που είναι συμμαθήτρια της 12χρονης.

Τον έπιασαν επ αυτοφώρω γυμνό μαζί με το κορίτσι

Ο πλανόδιος οπωροπώλης συναντιόταν τακτικά με την 43χρονη, ωστόσο δεν άργησε να του κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον η 12χρονη κόρη της. Η 43χρονη, που έχει και μια ακόμη κόρη, μικρότερη σε ηλικία, εθεάθη ουκ ολίγες φορές να πηγαίνει την 12χρονη στο σπίτι του οπωροπώλη και να επιστρέφει για να την παραλάβει λίγη ώρα μετά. Οι κινήσεις αυτές κίνησαν τις υποψίες των γειτόνων, που ενημέρωσαν προβληματισμένοι τις αρχές.

Η αστυνομία παρακολουθούσε στενά τον 45χρονο, ώστε να διαπιστώσει αν πράγματι κάτι μεμπτό συμβαίνει, και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβε επ αυτοφώρω στο σπίτι του, στον Βατόλακκο γυμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι. Ο οπωροπώλης έκανε λόγο για “αγαθές προθέσεις”, αφού όπως υποστήριξε ήθελε να παντρευτεί το κορίτσι, ωστόσο ο εισαγγελέας και ο ανακριτής οδήγησαν στη φυλακή και τον 45χρονο και την 43χρονη μητέρα. Οι δυο τους κρίθηκαν προσωρινά προφυλακιστέοι και κατά της αποχώρησή τους από τα δικαστήρια, τούς περίμενε έντονη αποδοκιμασία από το συγκεντρωμένο πλήθος.

“Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι”

Σοκάρουν οι καταθέσεις του κοριτσιού που μίλησε στις αρχές αλλα και σε ειδικούς για το τί ακριβώς συνέβαινε όλο αυτό το διάστημα. «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι. Την πρώτη φορά μου άρεσε, τη δεύτερη δεν ήθελα». Μάλιστα, ο οπωροπώλης υποστήριζε πως και η 12χρονη ήθελε να τον παντρευτεί.

 

 

Loading