Η λίστα των ΜΜΕ και τα ποσά για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

Τη λίστα των ΜΜΕ και τα χρηματικά ποσά που έλαβε κάθε μέσο για την καμπάνια ενημέρωσης κορονοϊού έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε σήμερα (6/7) στο briefing ότι από την πρώτη στιγμή της πανδημίας του κορονοϊού, η κυβέρνηση κινήθηκε γρήγορα και αποτελεσματικά, προκειμένου να αποτρέψει την διασπορά και να στηρίξει το σύστημα υγείας.

«Οι έκτακτες και επείγουσες καταστάσεις επέβαλαν την άμεση ενεργοποίηση κάθε δυνατότητας ενημέρωσης των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτών των εξαιρετικά επειγουσών και έκτακτων καταστάσεων, η Πολιτεία προχώρησε στην εφαρμογή σχεδίου ενημέρωσης, την εκπόνηση του οποίου ανέθεσε σε ανάδοχο που διέθετε τις ειδικές γνώσεις, την εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό για να το υλοποιήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι οι πληρωμές των Μέσων που θα συμμετείχαν στην εκστρατεία θα γίνονταν από το Υπουργείο Οικονομικών με βάση τα τιμολόγια που θα εκδίδονταν και χωρίς επιστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

«Για να γίνει ωστόσο αυτό χρειαζόταν να πραγματοποιηθεί ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος, ώστε να διακριβωθεί ότι έγιναν από κάθε μέσο ξεχωριστά, οι καταχωρίσεις, οι αναρτήσεις και η μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας ενημέρωσης. Εν συνεχεία εστάλη ο σχετικός κατάλογος για τις πληρωμές στο Υπουργείο Οικονομικών», κατέληξε ο κ.Πέτσας, αιτιολογώντας την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της λίστας.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των ΜΜΕ εδώ.

Loading