Φωτιά: Υπο πλήρη έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Λάκκο Κυρίλλου – Δεν απειλήθηκαν οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις – Τι ανακοίνωσε η αστυνομία για την κυκλοφορία

Τέλος έδωσαν ου πυροσβέστες στην πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο, η οποία ξέσπασε κοντά σε βιομηχανική περιοχή, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στους περισσότερους δρόμους.

Ηφωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τη 01:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Μέχρι πρίν από λίγο έκαιγε σε χαμηλή βλάστηση. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην Αττική σήμαναν συναγερμό στην πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με 14 οχήματα, 40 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα.


πηγη in.gr

Η φωτιά είχε χωριστεί σε δύο μέτωπα, με το ένα να πηγαίνει προς την Αττική οδό και το άλλο προς το γήπεδο του Θρασυβούλου.

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία ήταν οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στο σημείο και εμπόδιζαν τους πυροσβέστες στην κατάσβεση. Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό πυρκαγιάς καθώς οι 64 πυροσβέστες με τα 27 οχήματα που έσπευσαν στην περιοχή κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά..

Τι ανακοίνωσε νωρίτερα η αστυνομία

Η αστυνομία ανακοινώθηκε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, οπού νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Φυλής (από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή) και στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ από το ύψος του καταστήματος ΛΑΓΙΟΣ.

Παράλληλα, διακόπηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς Φυλή (μετακίνηση του σημείου Αγίας Σοφίας από Λεωφόρο ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς Φυλή).

Παραμένει σε ισχύ η διακοπή στην Ιάσμου, από γήπεδο Θρασύβουλου στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο.

Η φωτιά καίει ξέσπασε σε εργοστάσια και βιοτεχνίες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική για την ώρα δεν απειλούνται εγκαταστάσεις.

PHGH in.gr

Δείτε επίσης: Xαλκιδική: Συνεχίζεται η κατάσβεση στη Φούρκα – Έσβησαν οι εστίες σε Μαρμαρά και Πόρτο Καρράς

Loading